top of page

REVIEWS

3ereviewdame_edited.jpg

Het was pure luxe om eens mijn eigen kleding onder de loep te laten nemen door een professional! Welke kleuren staan mij goed, en aan welke kleuren heb ik zelf nooit gedacht? Wat past er bij mijn lichaamsbouw en wat moet ik vooral niet doen? Welke stijlen maken mij blij? Heel fijn om eens door mijn kast te gaan, wat kan eruit, en wat kan ik juist goed met elkaar combineren? Maar Nicole gaat verder. Bestaande kleding die met een kleine aanpassing weer helemaal van nu is. Tips waar je op moet letten, de juiste maatvoering van kleding en wat er nog nodig is voor een goede basisoutfit. Voor mij geen miskopen meer, dat geld geef ik liever uit aan Nicole.

Rozella de Klaver,

 communicatiemanager Event Company

heike_edited.jpg

Ik ben heel blij met het advies, ik heb meer inzicht gekregen in de kleuren die goed bij me passen, en hoe ik bepaalde punten goed kan accentueren of juist camoufleren. Ik zou het iedereen aanraden die het gevoel heeft af en toe kledingstukken te kopen die zij dan nauwelijks draagt, maar niet goed weet hoe dit komt. Nicole schept een prettige sfeer maar durft ook kritische vragen te stellen. Ik voelde me al heel snel op mijn gemak. Ze heeft me goed laten zien wat een afhangende schouder of juist een rechte schouderlijn voor mijn figuur doet. Verder heb ik ook meegenomen niet te snel voor het lange vest te kiezen waarin ik me verstop, maar juist voor kort en pittig te gaan. Het resultaat is heerlijk veel overzicht in mijn kast!

Heike Camlott,

senior HR adviseur

marjolein_edited.jpg

Ik ben heel blij met het advies; hierdoor weet ik welke kleuren mij staan, en wat mijn sterke punten zijn. Na afloop had ik een lijstje waarmee ik mijn kast kan aanvullen, zowel met kleding als accessoires, om een goede basisgarderobe te hebben waar ik fijn mee kan combineren. Ik zou het iedereen aanraden, door dit advies kan ik focussen tijdens het shoppen. Het is gezellig om te doen. Nicole is een fijn mens, die op een prettige manier duidelijk maakt wat wel en niet staat.

Marjolein Westerterp,

teamcoach

Wil jij dit ook?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en we gaan samen kijken wat het beste bij jou past. 

bottom of page