top of page

OVER MIJ

Ik ben Nicole Cuppens en woon in Bussum, samen met mijn man Fons en onze twee meiden. Kleding: mijn passie! Ik kan er de hele dag mee bezig zijn. Het is de rode draad in mijn leven. Ik heb in meerdere modezaken gewerkt, met verschillende merken, als personal shopper, en heb heel veel kledingkasten op orde gebracht. Daarnaast heb ik de opleiding Kledingcoach/Personal Shopper bij Hanneke Develing in Apeldoorn gevolgd. Maar ik vind het vooral fijn om jou te helpen, want goed in je kleding zitten, dat straal je uit! Bovendien geeft het een hoop rust als je kledingkast in balans is, met een goede basisoutfit voor de verschillende bezigheden in je leven. Dat je altijd in ‘no time’ een fijne outfit te pakken hebt, waarmee je met de beste versie van jezelf voor de dag komt!

 

Naast mijn werk als Personal Stylist, werk ik ook als stewardess bij de KLM. Het is heel leuk om tentoonstellingen in de wereld over mode te kunnen bezoeken, inspiratie op te doen op Fifth Avenue in New York, en te zien hoe trends uit bv Japan overwaaien naar Nederland. Een fantastische combinatie. 

Lijkt het je leuk om kennis te maken en te bespreken wat ik voor jou kan betekenen? Klik op de button om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen en spreken we elkaar hopelijk snel!

Nicole portret kleur.jpg
bottom of page