top of page

KLEUR- EN STIJLADVIES

de juiste kledingkeuze laat je stralen

Hoe fijn is het als je weet welke kleuren je mooi laten uitkomen, welke pasvormen het meest geschikt zijn voor jouw figuur, welke stijl je hebt of wilt ontwikkelen? Het verschil zit hem vaak in kleine details, net even andere combinaties maken, andere stoffen en materialen met elkaar combineren. Samen gaan we hiernaar kijken.

 

We beginnen bij een kleur- en stijladvies met een intake-gesprek, omdat jouw persoonlijkheid ook belangrijk is bij het uiteindelijke advies. Vervolgens krijg je een uitgebreid kleuradvies, aan de hand van de door mij meegebrachte kleurdoeken. We gaan kijken naar je body-balanspunten, welke punten jij graag wilt camoufleren of juist accentueren, en hoe je dat het beste kunt doen. Daarnaast gaan we kijken naar welke stijl je hebt, of jou aanspreekt. Hoe kun jij deze stijl realiseren, bij welke winkels/merken kun je hiervoor het beste terecht? Na afloop krijg je één of meerdere kleurkaarten mee, en je eigen persoonlijke stijlboek dat je kunt gebruiken als je zelf gaat shoppen.

Bij een zakelijk kleur- en stijladvies kijken we hoe we een zakelijke kledingstijl kunnen combineren met jouw persoonlijke stijl. Welke kleuren en modellen passen je het beste wat wil je uitdragen bij de functie die je uitoefent.

 

Duur: 2 uur

Kosten: 150 euro

PHOTO-2021-03-11-16-19-51.jpg
horloge
Anker 1

GARDEROBE-CHECK

overzicht in je kledingkast

Lijkt het jou ook zo heerlijk om overzicht te hebben in je kledingkast? Eindelijk te weten hoe je dat jurkje nou goed kunt dragen en met welke schoenen? Zodat je makkelijk en in no time leuke combinaties maakt, voor verschillende gelegenheden?

 

Bij een garderobe-check beginnen we met een intake-gesprek, zodat ik een indruk heb van hoe jouw leven eruit ziet, en van je persoonlijkheid. We doen een kort kleur- en stijladvies, en gaan vervolgens aan de hand van jouw kleding kijken naar je ‘body-balanspunten’, waarom voel je je nooit lekker in die broek, maar is dat jasje juist je favoriet? Het heeft allemaal met elkaar te maken! We gaan kijken wat er uit je kast mag, of kunnen we het anders combineren zodat je er weer blij mee bent.

 

We gaan kijken of je basisgarderobe klopt, fijne combinaties maken, en kijken of je nog iets mist om makkelijk te kunnen combineren. We maken een shoplijst met eventueel  merken en winkels. 

 

Duur: 2,5 uur

Prijs: 175 euro

garderobecheck
kast.jpg
Anker 2

WORKSHOPS

welke stijl past bij jou

Wil je een leuke activiteit doen met je vriendinnen, waar je ook nog daarna nog veel aan hebt? Met je collega’s, familie of het vrijgezellenfeestje? Dan is een workshop kleur & stijl iets voor jou!

 

Je krijgt veel informatie over de invloed van kleur in jouw kleding. Wat straal je hiermee uit, wat doet het voor je? Ook gaan we kijken naar de verschillende kledingstijlen die er zijn, welke vind je leuk en wil je ontwikkelen?

Vervolgens gaan jullie een 'moodboard' maken, een A4 met door jullie uitgekozen sfeerbeelden. We gaan deze na afloop bespreken, kijken welke kledingstijl er voor jou uitkomt en welke merken daar het beste bij passen. Terwijl iedereen lekker bezig is met het maken van dit persoonlijk stijlbord, krijg ieder een kort individueel persoonlijk kleuradvies. We kunnen dit bij iemand thuis doen, maar op locatie kan ook. Ik heb hiervoor verschillende mogelijkheden en bespreek deze graag met je.

 

Duur: 3 uur

Prijs: 300 euro

Aantal: 2-6 personen 

Een hele dag inclusief lunch is ook mogelijk, ook op een mooie locatie.

collage.jpg
PHOTO-2021-05-01-16-53-17.jpg
Anker 3

PERSONAL SHOPPEN

nooit meer miskopen

Vind je het lastig om de juiste kleding te vinden en te beslissen in de winkels? Of wat je nou het beste staat? Of is het gewoon je hobby niet, maar wil je er wel graag leuk uitzien iedere dag? Is je leven op het moment zo druk, dat je er de tijd niet voor hebt? Ik ga graag met je shoppen, of voor jou shoppen. Als we samen gaan, drinken eerst even ergens een kop koffie en spreken door wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we op pad en gaan een paar leuke combinaties voor je aanschaffen, waarbij ik vooral kijk naar jouw kledingstijl en kleuren die jou het beste laten uitkomen. Dit kan in een stad naar keuze, maar ik heb ook altijd wat suggesties voor je.

 

Duur: 3 uur

Kosten: 225 euro

Personal shoppen.jpg
schoenen
Anker 4

Ben je nieuwsgierig geworden aan de hand van bovenstaande en wil je kennis maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en dan spreek ik je snel. 

bottom of page